0

Winkelmand

Training

PRINT ON FABRIC_ verantwoord printen op textiel vraagt om uitgebreide kennis in druktechnieken.

Ontvang jij ook wel eens informatie van een leverancier die niet compleet is of onduidelijk? Met deze workshop geven wij jou een ruime inzicht in de processen. Aan de hand van een digitale presentatie en sample voorbeelden laten wij zien waar de kracht of juist de beperkingen liggen van diverse druktechnieken. Er is ruimte om persoonlijke strike-offs met problemen te bespreken om de opgedane kennis toe te passen.

Deze training is interessant voor zowel inkoper, developer als designer en versterkt het communiceren van het druk proces.

Na deze training ben je in staat om vernieuwingen in technieken te ontdekken. Weet je duidelijke termen te noteren bij het ingeven van artworks. Hierdoor zijn er minder strike-offs nodig en draagt dit ook bij aan verantwoord produceren!

REPEAT DESIGN_ doorlopende patronen maken en inzicht krijgen van de toepasbaarheid.

In deze training leer je niet alleen patronen doorlopend te maken maar vooral hoe je patronen toepasbaar kan maken. Ben jij het ook wel eens tegengekomen dat de print geschikt is voor een jurk of blouse maar niet voor andere producten? Hoe maak je een goede inschattingen voordat je aan een print begint. We gaan ons richten op vormen en compositie spel en de artifacts (karakterastieke handschrift).

Deze training is opgezet voor designers, samen werken we dessins uit op de computer. Voor inkopers kunnen we een verkorte versie geven om puur inzicht te geven in type dessins.

Na deze training ben je in staat patronen aan te passen en dynamiek op te zoeken. Weet je goed te argumenteren waarom een type dessin wel of niet geschikt is voor je seizoen of product.

TYPOGRAPHY DESIGN_ Text logo’s maken voor placement prints.

In deze training ligt de focus op het maken van text graphics en het spelen met typography. Hoe maak je met gebruik van een font toch een heel eigen text die speels en modisch is.

Deze training is opgezet voor designers, we laten zien hoe je fonts kan downloaden maar vooral ook kan beheren. Geen oneindige lijsten meer in de computer maar overzicht.

Na deze training ben je in staat patronen aan te passen en dynamiek op te zoeken. Weet je goed te argumenteren waarom een type dessin wel of niet geschikt is voor je seizoen of product.